aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠοδοσφαιριστής της Ρόμα σε οπαδό: «Ώρα να το βουλώσεις μ@λ@κ@»

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα σε οπαδό: «Ώρα να το βουλώσεις μ@λ@κ@»

Οι Τζαλορόσι έδειξαν χαρακτήρα στην αναμέτρηση με τους Παρτενοπέι, μόλις τρεις μέρες μετά την τραγωδία με τη Μπόντο Γκλιμτ. Ενα παιχνίδι που έχει σημαδέψει την ομάδα και ακόμη περισσότερο κάποιους παίκτες της. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, άλλωστε, έχει ήδη βάλει στη μαύρη λίστα κάποιους εξ αυτών. Σε αυτή την κατηγορία είναι πιθανό να βρίσκεται και ο Ισπανός χαφ, ο οποίος στη Νορβηγία αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Και με δεδομένο ότι δεν έχει κερδίσει θέση βασικού, μάλλον δεν πατάει και τόσο γερά στη Ρώμη.

Κάπως έτσι, όπως φαίνεται, σκέφτονται και οι οπαδοί της Ρόμα, στους οποίους απευθύνθηκε ο Βιγιάρ. Πώς; Μέσω μιας ανάρτησης στα social media, στην οποία έγραφε: «Trust the process». Εμπιστευθείτε τη διαδικασία, δηλαδή. Με άλλα λόγια, έχετε πίστη, δώστε μας λίγο χρόνο, όλα πάνε καλά. Σχόλιο που δεν άρεσε σε έναν οπαδό των Τζαλορόσι, ο οποίος του απάντησε. «Είναι ώρα να φύγεις», ήταν το σχόλιο του φίλου της Ρόμα προς τον Βιγιάρ, ο οποίος όμως επανήλθε. Και επανήλθε… έτοιμος. «Είναι ώρα να το βουλώσεις μαλ@@@», έγραψε ο 23χρονος Ισπανός χαφ.

Απάντηση που δείχνει ότι ψυχολογικά τη νιώθει την πίεση κι αυτός, θα ήταν παράλογο να μην την ένιωθε. Από εκεί και πέρα, όμως, ο καλύτερος τρόπος για να το… βουλώσουν όσοι τον κράζουν, προφανώς είναι το γήπεδο. Να απαντήσει εκεί με τις εμφανίσεις του. Τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι που… έγραψαν ιστορία στη Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ