aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠίρλο και Γκατούζο είναι υποψήφιοι για τον ίδιο πάγκο της Serie A

Πίρλο και Γκατούζο είναι υποψήφιοι για τον ίδιο πάγκο της Serie A

Ο Ρίνο είναι εδώ και χρόνια προπονητής. Οταν, επομένως, είναι χωρίς ομάδα, είναι λογικό το όνομά του να ακούγεται για διάφορες. Με τον Maestro, είναι η αλήθεια, δεν το έχουμε συνηθίσει ακόμη, αλλά είναι κι αυτός προπονητής. Και είναι χωρίς ομάδα μετά το τέλος από τη Γιουβέντους. Θα πρέπει να γίνει συνήθεια, επομένως, το να αναφέρεται και το δικό του όνομα σε διάφορα σενάρια. Και αυτό της Gazzetta dello Sport σήμερα έχει ως πρωταγωνιστές και τους δύο. Πίρλο και Γκατούζο, λοιπόν, είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της Τζένοα.

Για την ακρίβεια, τα ονόματά τους είναι στη λίστα των Αμερικανών ιδιοκτητών του κλαμπ. Και αυτή η λίστα υπάρχει επειδή ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι δεν το πάει καλά το πράγμα… Με μόλις 7 βαθμούς, οι Ροσομπλού είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει σύντομα να βελτιωθούν. Αν όχι, τότε θα μπλέξουν όντως για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Σενάριο που δεν θέλουν να σκέφτονται τα νέα αφεντικά της Τζένοα, τα οποία έθεσαν τον στόχο στον Μπαλαρντίνι: Τουλάχιστον 4 βαθμοί στους αγώνες με Βενέτσια και Εμπολι. Αν τους πάρει, παραμένει στη θέση του μέχρι νεωτέρας. Αν δεν τους πάρει, μάλλον θα μείνει άνεργος.

Και επειδή οι Αμερικανοί, όπως λέει και η Gazzetta dello Sport, θέλουν να κάνουν και εμπορικές κινήσεις, έχουν στη λίστα τους Πίρλο και Γκατούζο. Για την ακρίβεια, σημειώνει η εφημερίδα, έχουν πρώτα το όνομα του Αντρέα και μετά αυτό του Τζενάρο. Πιο κάτω, καταλήγει το ρεπορτάζ, υπάρχει και το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ενώ υπάρχει και ο Ρολάντο Μαράν. Τον τελευταίο, οι Γενοβέζοι τον πληρώνουν κανονικά αφού τον απέλυσαν. Αποτελεί, επομένως, την πιο οικονομική λύση. Αλλά το οικονομικό, θεωρητικά, δεν αποτελεί πρόβλημα για την Τζένοα μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ