aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠήρε το τρίποντο στη Βερόνα και ελπίζει η Μίλαν (vid)

Πήρε το τρίποντο στη Βερόνα και ελπίζει η Μίλαν (vid)

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση, η Μίλαν πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της Βερόνα (2-0) για την 26η αγωνιστική της Serie A, μείωσε στο -3 την διαφορά από την Ίντερ (έχει ματς λιγότερο) και περιμένει «δώρο» από την Ατάλαντα αύριο για να ελπίζει.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τρομερή φαουλάρα του Ράντε Κρούνιτς στο 27’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους για το τελικό 2-0, με τον Ντιόγκο Νταλότ στο 50’.

Η Κροτόνε πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από πολλές εβδομάδες, επικρατώντας εντός έδρας της απογοητευτικής φέτος Τορίνο (4-2), πήρε βαθμολογική ανάσα, ωστόσο παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Ο Νουάνκουο άνοιξε το σκορ στο 27’, όμως ο Μαντραγκόρα ισοφάρισε (45’). Τα τέρματα των Νουάνκουο (54’) και Ρέτσα (80’), έδωσαν αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους, που με τον Ουνάς (94’) πέτυχαν και τέταρτο. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 84’ ο Σανάμπρια είχε μειώσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.

Ούτε η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Πάρμα δεν «ξέφυγε» από τα πολλά γκολ, με το τελικό σκορ 3-3 να μαρτυρά το ροντέο που έγινε και ουσιαστικά δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο «μονομάχους».

Ο Μαρτίνες στο 27’ έκανε το 1-0, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κούτσκα ισοφάρισε με πέναλτι, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενοι με 2-1 χάρη στο γκολ του Μιλένκοβιτς. Παρά τα γκολ των Κούρτιτς (72’) και Μιχαϊλα (90’), οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν την νίκη, αφού ο Ιακοπίνι ισοφάρισε στο 94’!


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ