aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε Ρινκόν η Γιουβέντους

Πήρε Ρινκόν η Γιουβέντους

Ο Τόμας Ρινκόν πέρασε με επιτυχία την Πέμπτη το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους.

Ο Βενεζουελάνος διεθνής αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα, με ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, με δυνατότητα οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο Τόμας Εντουάρντο Ρινκόν έκανε ένα βήμα μπρος στην καριέρα του, καθώς έγινε παίκτης της Γιουβέντους την Πέμπτη. Ο Βενεζουελάνος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, πριν την οριστικοποίηση της μεταγραφής του από την Τζένοα», ήταν η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, οι διοικούντες την ομάδα του Τορίνο αναφέρουν, πως η οριστική ανακοίνωση της απόκτησης του Ρινκόν θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ο λόγος είναι, ότι η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου, ημέρα από την οποία, ο παίκτης θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της «κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ