aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Πίπο», δες τον: Τα μάγια «λύθηκαν», ο Ζιρού τα κατάφερε

«Πίπο», δες τον: Τα μάγια «λύθηκαν», ο Ζιρού τα κατάφερε

Τι κι αν έχει πατήσει πλέον τα 36, ο Ολιβιέ Ζιρού συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα σαν έφηβος.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/05) οδήγησε τη Μίλαν με χατ-τρικ στο θρίαμβο επί της Σαμπντόρια με σκορ 5-1. Το πρώτο γκολ ήρθε από σέντρα ακριβείας του Μπραχίμ Ντίαζ για το κεφάλι του Γάλλου, το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι, ενώ το τρίτο ήταν και το πιο… περιπετειώδες αφού έδωσε κυριολεκτικά μάχη με τον Μπραμ Νούιτινκ για την μπάλα.

Και σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, νικητής είναι πάντα αυτός. Ο Ζιρού κατέβασε τη μπάλα με έναν τρόπο που δεν θα μάθουμε ποτέ, παράλληλα απέφυγε και τον γκολκίπερ και το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Μίλαν είναι γεγονός.

Μετά από 83 συμμετοχές με τη φανέλα των «ροσονέρι» λοιπόν κατόρθωσε να φτάσει τα 30 γκολ. Έτσι, ο Ολιβιέ Ζιρού έβαλε τέλος σε μία «κατάρα» που κυνηγούσε τη φανέλα με το νούμερο «9» της Μίλαν για σχεδόν 14 χρόνια!

Ποια είναι αυτή; Ο «Πίπο» ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι» που με το «9» στην πλάτη σημείωσε χατ-τρικ το 2009 και στα 14 χρόνια που μεσολάβησαν έως το 2023 κανείς άλλος δεν το κατάφερε.

Μόνο αυτός. Μόνο ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο πρώτος που «έλυσε» τα μάγια, ο μοναδικός που θα μπορούσε να το κάνει. Και μεταξύ μας, το δικαιούται απόλυτα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ