aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠιο κοντά από ποτέ Λάτσιο και Σάρι – «Αυτό είχε να συμβεί από τον Ρονάλντο»

Πιο κοντά από ποτέ Λάτσιο και Σάρι – «Αυτό είχε να συμβεί από τον Ρονάλντο»

Οι διαδοχικές συναντήσεις των ανθρώπων της Λάτσιο με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον μάνατζέρ του θα οδηγήσουν, όπως όλα δείχνουν, σε συμφωνία.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο φανταζόταν αλλιώς αυτές τις ημέρες. Με τον Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο, τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει γίνει, την ηρεμία να επικρατεί. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν αλλιώς και οι Λατσιάλι… τρέχουν. Και όλα δείχνουν ότι θα φτάσουν στον προορισμό που θέλουν. Στη συμφωνία, δηλαδή, με τον πρώην προπονητή των Γιουβέντους, Τσέλσι και Νάπολι.

Τις τελευταίες δύο μέρες Λάτσιο και Σάρι δεν είναι απλά σε συνεχείς επαφές αλλά σε συνεχείς συναντήσεις. Είτε με τον ίδιο, είτε με τον μάνατζέρ του, τον Φαλί Ραμαντανί. Οπως συμβαίνει και τώρα δηλαδή, αφού ο εκπρόσωπος του προπονητή είναι σε γεύμα με τον Ιγκλι Τάρε. Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο μιλάει με τον μάνατζερ του Σάρι για τεχνικά θέματα του συμβολαίου αλλά και για μεταγραφικά.

Ονόματα, φυσικά, δεν διαρρέουν προς το παρόν, αφού ακόμη δεν είναι οριστική η συμφωνία. Ολα όμως δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ότι εντός της ημέρας θα έχει επιτευχθεί το deal. Μια συμφωνία που περιμένουν πώς και πώς και οι οπαδοί των Λατσιάλι. Είναι χαρακτηριστικά, άλλωστε, όσα αναφέρουν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Μπιανκοσελέστι.

«Αυτό που γίνεται με τους οπαδούς και τις ερωτήσεις τους στα ραδιόφωνα θυμίζουν την υπόθεση Ρονάλντο το 1997», είναι το σχόλιό τους. Τότε που οι οπαδοί της Λάτσιο αγωνιούσαν σαν τρελοί για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τη Μπαρτσελόνα. Τώρα, αγωνιούν για το θέμα του προπονητή και στηρίζουν την επιλογή του Σάρι. Οχι μόνο επειδή έχει δείξει την αξία του, αλλά και επειδή οι Λατσιάλι δεν μπορούν να χάσουν άλλο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ