aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιέζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Λάτσιο για… Ευρώπη! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε 2-1 της Σασουόλο, για την 31η αγωνιστική της Serie A και έπιασε την 5η θέση.

O Λατσάρι στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 51’ διπλασίασε τα τέρματα για τη Λάτσιο. Η Σασουολο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τραορέ, αλλά αυτό δεν έφτανε για να διεκδικήσει η ομάδα του Ντιονίσι κάτι περισσότερο από το ματς.

Στο άλλο παιχνίδι νωρίτερα, η Σπέτσια πήρε βαθμολογική ανάσα αφού επικράτησε 1-0 της Βενέτσια, η οποία παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν τέρματα με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε το παιχνίδι. Τα λεπτά περνούσαν και οι δυο ομάδες είχαν αναλωθεί σε ένα ματς με κατοχή και πολλά λάθη, αλλά ο Γκιάσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χτύπησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τη Σπέτσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ