aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέρασε στο 95’ με… διαταγή Τότι η Ρόμα! (video)

Πέρασε στο 95’ με… διαταγή Τότι η Ρόμα! (video)

Της βγήκε η ψυχή, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τη Ρόμα!

Με γκολ-πέναλτι του Τότι στο 95’(!), οι «τζιαλορόσι» έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Τσεζένα και με σκορ 2-1 πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τη συμπολίτισσα Λάτσιο. Το άλλο ζευγάρι είναι Γιουβέντους-Νάπολι, σε μονομαχίες που θα… καθηλώσουν.

Στο 68’ ο Τζέκο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο Ολίμπικο κι έδειξε να βάζει στο σωστό… δρόμο την ομάδα του. Έλα, όμως, που οι φιλοξενούμενοι (αγωνίζονται στη Serie B) ήταν αποφασισμένοι να… πεθάνουν στο γήπεδο για να γράψουν ιστορία. Κάπως έτσι, πέντε λεπτά αργότερα, ο Άλισον τα έκανε μαντάρα, μπλέχτηκε με τον Μανωλά και ο Γκαριτάνο ξετύλιξε το δώρο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως πάμε σε παράταση, ήρθε ο Στρόουτμαν στην τελευταία φάση να κερδίσει πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε στην… παγίδα. Ο μεγάλος καπιτάνο δε μπορούσε να αφήσει τέτοια «χρυσή» ευκαιρία και ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, σφράγισε την πρόκριση της Ρόμα στην τετράδα του θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ