aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠένθος στη Γιουβέντους για τον θάνατο 18χρονου από τα τμήματα υποδομής

Πένθος στη Γιουβέντους για τον θάνατο 18χρονου από τα τμήματα υποδομής

Βαρύ το κλίμα στη Γιουβέντους μετά την είδηση για τον θάνατο του Μπράιαν Ντοντιέν, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Τη σεζόν 2015-16, στο ντέρμπι με την Τορίνο, ο Πολ Πογκμπά είχε σκοράρει. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελούσε είδηση. Τέτοια ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει. Ο Γάλλος δεν έκανε μόνο αυτά που συνήθιζε στους πανηγυρισμούς, αλλά και κάτι ακόμη… Είχε σηκώσει τη φανέλα του για να φανεί το μήνυμα στο φανελάκι του. «Μπράιν είμαι μαζί σου», έγραφε ο Πογκμπά και αναφερόταν στον Μπράιαν Ντοντιέν. Ενα 12χρονο, τότε, παιδί από τις ακαδημίες της Γιουβέντους.

Ο Πογκμπά είχε επιλέξει να πανηγυρίσει έτσι για να δώσει δύναμη στον πιτσιρικά. Δύναμη που χρειαζόταν, αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Και όντως, ο μικρός είχε δώσει τη μάχη του και κατάφερε να την κερδίσει. Ετσι, τουλάχιστον, φαινόταν τότε, το 2019. Τέσσερα χρόνια αφότου είχε γίνει γνωστή η ιστορία του, ο Μπράιαν επέστρεφε στα γήπεδα. Επέστρεφε στις προπονήσεις και στους αγώνες με την U15 της Γιουβέντους.

Όλα έδειχναν καλά τότε και η μάχη με την ασθένεια έμοιαζε με μακρινό παρελθόν. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν έτσι. Οπως έγινε γνωστό σήμερα, ο μικρός Μπράιαν έφυγε από τη ζωή. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι η ασθένεια επέστρεψε. Αν είχε συμβεί κάτι άλλο, λογικά, θα γραφόταν. Αυτό που γράφτηκε, όμως, ήταν το πρόωρο τέλος του μικρού.

Ο Μπράιαν έφυγε από τη ζωή στα 18 του και οι φωτογραφίες του με τον Πογκμπά, από το 2015, κάνουν ξανά τον γύρο των social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ