aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Πάτησε» τη Ρόμα και έφυγε για τους «4» η Ίντερ στην επιστροφή του Μουρίνιο (vid)

«Πάτησε» τη Ρόμα και έφυγε για τους «4» η Ίντερ στην επιστροφή του Μουρίνιο (vid)

Απίθανη ματσάρα με νικήτρια την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» πλήγωσαν τον Ζοσέ Μουρίνιο στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Τζουζέπε Μεάτσα», επικρατώντας 2-0 της Ρόμα και έφυγαν για τα ημιτελικά του Coppa Italia όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μίλαν ή Λάτσιο.

Φρενήρης ο ρυθμός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με την Ίντερ να χτυπάει από τα… αποδυτήρια και πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο παιχνίδι να ανοίγει το σκορ (1-0) με φοβερό βολέ του Τζέκο μετά την σέντρα πάρε-βάλε του Πέρισιτς.

Το πρώτο τέταρτο ανήκε κατά κράτος στους γηπεδούχους που είχαν άλλες δύο τελικές (με Τζέκο, Αλέξις) και ένα δοκάρι με σουτάρα του Μπαρέλα, με την Ρόμα να ξυπνάει στη συνέχεια, να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να αγγίζει την ισοφάριση αλλά λίγο ο Χαντάνοβιτς και λίγο η αστοχία τους, δεν επέτρεψαν στους «τζαλορόσι» να πάνε στα αποδυτήρια με ισορροπία στο σκορ.

Εξαιρετικός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και ευκαιρίες να υπάρχουν μπροστά στις δύο εστίες, με τον Χαντάνοβιτς να κάνει μεγάλη επέμβαση στη σουτάρα του Βερετού που κόντραρε στον Σκρίνιαρ και άλλαξε πορεία, κρατώντας το προβάδισμα για την Ίντερ.

Κάπως έτσι οι «νερατζούρι» χτύπησαν στην κόντρα, με τον Αλέξις να κλέβει και να πιάνει απίθανο σουτ από τα 25 μέτρα που κατέληξε στο δεξί «Γ» της εστίας του Ρουί Πατρίσιο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 68ο λεπτό και δίνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά στην Ίντερ, με τον Μουρίνιο να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Έιμπραχαμ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ