aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Πάτησε» τη Λάτσιο, πέρασε στα ημιτελικά και τώρα μάχη με Ίντερ η Γιουβέντους!

«Πάτησε» τη Λάτσιο, πέρασε στα ημιτελικά και τώρα μάχη με Ίντερ η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας. Οι Μπιανκονέρι νίκησαν με 1-0 την Λάτσιο στο «Allianz Stadium» και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα «μονομαχήσουν» με την Ίντερ σε δυο αγώνες για μια θέση στον τελικό. Θυμίζουμε πως το έτερο ζευγάρι αποτελείται από την ομάδα – έκπληξη του κυπέλλου, Κρεμονέζε και την Φιορεντίνα.

Το παιχνίδι είχα αργό ρυθμό και ελάχιστες έως καθόλου φάσεις. Οι Αετοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 13′ όταν ο Τζακάνι πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Στο 27′ ο Ραμπιό απείλησε με καρφωτή κεφαλιά αλλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Μαξιμιλιάνο μπλόκαρε με ευκολία.

Οι Μπιανκονέρι πέτυχαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 44′. Ο Κόστιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Μαξιμιλιάνο έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπρέμερ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος οι Ρωμαίοι αύξησαν την πίεση τους, κυκλοφόρησαν την μπάλα αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν με αξιώσεις την περιοχή του Περίν. Η αλλαγή του Πέδρο με την έναρξη του δεύτερου μέρους έδωσε πνοή στους Αετούς, όμως δεν κατάφεραν εν τέλει να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία και οι Μπιανκονέρι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Περίν – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Κουαδράδο, Φαγκιόλι (64′ Μιρέτι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Κιέζα (78′ Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς (64′ Κεν)

Λάτσιο (Σάρι): Μαξιμιλιάνο – Λαζάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι (78′ Τσασάλε), Μάρουσιτς – Κατάλντι (75′ Αντόνιο), Βεσίνο (59′ Μιλίνοβιτς Σάβιτς), Αλμπέρτο (75΄Μπάσιτς) – Άντερσον, Ιμόμπιλε (46′ Πέδρο), Τζακάνι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ