aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί: Στα 80 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ίντερ για Χακίμι

Παρί: Στα 80 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ίντερ για Χακίμι

Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε επαφές για το ενδεχόμενο πώλησης του Αχράφ Χακίμι στους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παρά τη μεγάλη οικονομική στενότητα που δεδομένα έχουν οι «νερατζούρι», δεν προτίθενται να αποχωριστούν τον 22χρονο φουλ μπακ χωρίς να ικανοποιηθούν πλήρως. Μάλιστα, φέρεται να ζητούν… ακατέβατα το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να συναινέσουν στη μετακίνησή του στο Παρίσι.

Να θυμίσουμε πως ο Μαροκινός άσος αποκτήθηκε πέρσι από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 45 εκατ. ευρώ, ενώ τη φετινή όντας βασικός με τους πρωταθλητές Ιταλίας κατέγραψε 37 συμμετοχές με επτά γκολ και δέκα ασίστ.

Πέραν όμως της περίπτωσης του Χακίμι, ο Ρομάνο αναφέρθηκε και στο θέμα του Λουκάκου, αποκαλύπτοντας πως τις προηγούμενες ο Βέλγος φορ είχε επαφές με τον Ιντζάκι, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον σύλλογο παρά τις όποιες… σειρήνες υπάρχουν από την Αγγλία και την Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ