aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠαίζει για Νάπολι ο Νάγκελσμαν αν φύγει ο Σπαλέτι

Παίζει για Νάπολι ο Νάγκελσμαν αν φύγει ο Σπαλέτι

Η Νάπολι ενδέχεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν και οι πετυχημένοι άνθρωποι που έφτιαξαν την ομάδα η οποία επέστρεψε στους τίτλους, μάλλον θα αποχωρήσουν.

Διότι ο Κριστιάνο Τζουντολί, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, θα αποχωρήσει και πιθανότατα θα «μετακομίσει» στη Γιουβέντους, ενώ το μέλλον του Λουτσιάνο Σπαλέτι στους «παρτενοπέι» παραμένει στον αέρα.

Ιδιαίτερα το θέμα του προπονητή, είναι αυτό που κυριαρχεί στα ιταλικά Μέσα. Με ένα νέο όνομα να παίζει τελευταία στα ρεπορτάζ και να αποτελεί μια μίνι έκπληξη. Η «Corriere dello Spor» υποστηρίζει πως υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της Νάπολι με τον ατζέντη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Μιλάμε για έκπληξη σχετικά με τον Γερμανό τεχνικό, αφού πρόκειται για έναν προπονητή που δεν δέχεται ιδιαίτερες παρεμβάσεις και οι μέθοδοί του χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σύγχρονοι, αλλά και ορισμένες φορές διφορούμενοι. Παράλληλα, το συμβόλαιό του στην Μπάγερν Μονάχου πλησίαζε και ίσως υπέρβαινε τα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να δώσει εύκολα ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Τα σενάρια συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ημέρες και πολλά ονόματα ακούγονται διαρκώς. Όπως του Ντε Τζέρμπι, αλλά και των Παλαντίνο, Ιταλιάνο, Κονσεϊσάο να είναι τα κύρια που «παίζουν» για την επόμενη ημέρα στον πάγκο των «παρτενοπέι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ