aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Πάει για σούπερ μεταγραφή η Γιουβέντους

Πάει για σούπερ μεταγραφή η Γιουβέντους

Έχουμε συνηθίσει αυτό το καλοκαίρι να διαβάζουμε για την επεκτατική έως… σαρωτική μεταγραφική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν όμως είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ακούσουμε για πώληση ενός βασικού αστεριού της.

Αυτός είναι ο Μπλεζ Ματουντί, μέλος του κορμού της ομάδας την τελευταία εξαετία, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμα αγωνιστεί σε κάποιο από τα τρία επίσημα ματς που έχουν δώσει οι Παριζιάνοι φέτος και όλα δείχνουν πως αφήσει το Σαμπιονά.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, ο νέος σταθμός στην καριέρα του 30χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου θα είναι η Γιουβεντους, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να αναμένεται να δώσουν τα χέρια με τους Γάλλους με ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ.

Ο Ματουιντί ήταν στόχος των μπιανκονέρι από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περίοδου, ωστόσο φαίνεται πως μετά και τον αγώνα με την Λάτσιο (ήττα στο ιταλικό Super Cup) διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφώνησαν στο ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η ομάδα και έτσι ο Γάλλος θα προσγειωθεί στο Τορίνο.

Το σχετικό δημοσίευμα προσθετει πως η «βέκια σινιόρα» θα δώσει μάλιστα στον παίκτη και το νούμερο φανέλας που επιθυμεί, καθώς το «14» που φοράει στην Παρί δεν έχει κάτοχο αυτή τη στιγμή στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ