aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όρθια» και στη Βενετία η Τορίνο

Τορίνο με το μέταλλο του… Ιβάν Γιούριτς! Η σκληροτράχηλη «γκρανάτα» του έμπειρου τεχνικού έμεινε «όρθια» και στην Βενετία, παίρνοντας τον βαθμό απέναντι στην Βενέτσια και συνεχίζει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
Κάπως έτσι, η Τορίνο έφτασε ήδη τους 8 βαθμούς και έχει αρχίσει από νωρίς να ξεμακραίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους γηπεδούχους να παραμένουν σε αυτή με 4 πόντους και τουλάχιστον να μην υποπέπτουν στην τρίτη διαδοχική τους ήττα στη Serie A.

Οι δύο ομάδες έβγαλαν διάθεση στο χορτάρι του «Μπεντεγκόντι», αλλά αυτό δεν έφτανε για να αλλάξει το 0-0 ως την ανάπαυλα σε ένα στείρο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο συγκινήσεις.

Ο Σίνγκο μοίρασε, ο Μπρέκαλο σκόραρε και η Τορίνο πήρε προβάδισμα στο 56ο λεπτό, ωστόσο άρχισε να οπισθοχωρεί και να δίνει μέτρα και μπάλα στην αντίπαλο προσπαθώντας να διαχειριστεί το 1-0. Κάτι που δεν κατάφερε, αφού ο Τζίτζι κατάφερε σε πέντα λεπτά να «κιτρινιστεί» δυο φορές, με την δεύτερη να έρχεται… παρέα με πέναλτι για τους γηπεδούχους που αξιοποίησε ο Αράμου στο 79′ για το 1-1. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Τορίνο να κρατάει τον πόντο ως το τελικό σφύριγμα παρότι είχε έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο από τη Βενέτσια, η οποία ψάχτηκε για την ανατροπή αλλά δεν την βρήκε ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ