aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟριακές οι σχέσεις του Σάρι με Τάρε και Λάτσιο!

Οριακές οι σχέσεις του Σάρι με Τάρε και Λάτσιο!

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Μαουρίτσιο Σάρι με τη Λάτσιο, μετά και τον πρόσφατο αποκλεισμό της ομάδας από την Άλκμααρ στους «16» του Europa Conference League.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του και είναι ένας… εκρηκτικός άνθρωπος, άσκησε ανοιχτά -στη συνέντευξη Τύπου- κριτική στη διοίκηση. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία στην Ιταλία, να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ του Σάρι και του αθλητικού διευθυντή, Ίγκλι Τάρε.

«Μας άξιζε να μείνουμε εκτός. Ήμασταν καλά στο παιχνίδι μέχρι που μας ισοφάρισαν. Μετά από εκείνο το σημείο σταματήσαμε να πιστεύουμε και να παίζουμε συγκεντρωμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο αρχικό του σχόλιο για το ματς ο Σάρι.

Για να έρθουν στη συνέχεια, ουσιαστικά, οι βολές προς τη διοίκηση της Λάτσιο που του παρέχει χαμηλό μπάτζετ για την μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν έχουμε τη δομή ως ομάδα για να παίξουμε σε περισσότερες από μία διοργανώσεις. Το εννοώ αυτό σε όλους τους τομείς. Ποσοτικά, νοοτροπία, φυσική κατάσταση. Είναι εμφανές πως όποτε κάνουμε 5-6 αλλαγές, έχουμε πρόβλημα».

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως αν η Λάτσιο τερματίσει εκτός τετράδας στο τέλος της σεζόν και χάσει το εισιτήριο για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, τότε ο Σάρι αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της Serie A αυτή τη στιγμή, όντας στο -1 από τη δεύτερη θέση και στο +2 από την πέμπτη Ρόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ