aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟργανωμένοι οπαδοί Ίντερ κατά Ιντζάγκι:«Δεν μπορεί να εμπνεύσει, συμπεριφερόμαστε σαν μικρή ομάδα»

Οργανωμένοι οπαδοί Ίντερ κατά Ιντζάγκι:«Δεν μπορεί να εμπνεύσει, συμπεριφερόμαστε σαν μικρή ομάδα»

Δεν υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της ομάδας τους στη Γένοβα, απέναντι στη Σαμπντόρια οι οπαδοί της Ίντερ, με την αντίδραση τους να είναι άμεση, στρέφοντας τα βέλη των ευθυνών στον προπονητή της ομάδας Σιμόνε Ιντζάγκι.

Μεταξύ άλλων η «Curva Nord» κατηγορεί τον Ιταλό τεχνικό ότι αδυνατεί πλέον να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του ειδικά στα παιχνίδια με τους λεγόμενους «μικρότερους» αντιπάλους και τον υποδεικνύει ως υπεύθυνο για ένα ακόμα στραβοπάτημα απέναντι σε ομάδες από τα χαμηλότερα πατώματα της βαθμολογίας.

Επίσης όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, αυτό που προβληματίζει περισσότερο και από τα αρνητικά αποτελέσματα είναι η προπονητική προσέγγιση στα συγκεκριμένα παιχνίδια, η οποία χαρακτηρίζεται φοβική και ιδανική για μικρομεσαία ομάδα αλλά όχι για ένα σύλλογο του επιπέδου των «νερατζούρι».

Αναλυτικά, ένα σκέλος των όσων αναφέρονται στην τοποθέτηση των οργανωμένων οπάδών:

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, η ισοπαλία δεν είναι χρήσιμη σε κανέναν. Είμαστε η Ίντερ, πρέπει να μας φοβούνται, εμείς πρέπει να επιτιθόμαστε και να επιδεικνύουμε την ανωτερότητα μας και όχι να αγωνιζόμαστε σαν μικρή ομάδα που της κάνει και η ισοπαλία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ