aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟπαδός της Λάτσιο έβριζε και αποκαλούσε μαϊμού τον Ντάμφρις της Ίντερ (vid)

Οπαδός της Λάτσιο έβριζε και αποκαλούσε μαϊμού τον Ντάμφρις της Ίντερ (vid)

Η Λάτσιο πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και στο τέλος να επικρατήσει με 3-1 της Ίντερ, η οποία έμεινε στο -4 από την κορυφή με ματς περισσότερο.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια αλλά και τον θυμό των «νερατζούρι» είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει έναν οπαδό της Λάτσιο να επιτίθεται ρατσιστικά στον αμυντικό της Ίντερ Ντένζελ Ντάμφρις.

Αρκετοί μάλιστα, αμέσως μετά την δημοσίευση του βίντεο, ζητάνε την ισόβια απαγόρευση του συγκεκριμένου οπαδού από τα γήπεδα.

Πάντως, με τους οπαδούς να επιστρέφουν στα γήπεδα, τα περιστατικά ρατσισμού έχουν πολλαπλασιαστεί στην Ιταλία, αλλά οι ομάδες κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους, προκειμένου να περιορίσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Οπως έπραξε πριν από μερικές ημέρες η Φιορεντίνα, η οποία τιμώρησε οπαδό της με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο «Αρτέμιο Φράνκι», μετά από ρατσιστική επίθεση στον Καλιντού Κουλιμπαλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ