aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟι τέσσερις μετεγγραφικοί στόχοι της Ίντερ

Οι τέσσερις μετεγγραφικοί στόχοι της Ίντερ

Ένα από τα χαρακτηριστικά των Νερατζούρι από τον νόμο Μποσμάν κι έπειτα, είναι η… Βαβέλ των αποδυτηρίων. Οι πολλοί ξένοι παίκτες. Σίγουρα πολύ περισσότεροι από ό,τι σε άλλες μεγάλες ιταλικές ομάδες. Αυτή ήταν επί πολλά χρόνια η λογική των Μιλανέζων αλλά τώρα θα αλλάξει αυτό. Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ που τονίζουν την απόφαση που έχει πάρει ο Μαρότα, ο οποίος θέλει μια Ιντερ με Ιταλούς. Μια ομάδα στην οποία η βάση, ο πυρήνας θα είναι ιταλικός. Ο CΕΟ των Νερατζούρι, άλλωστε, θεωρεί ότι κάτι τέτοιο έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα και το έλεγε πολλές φορές από όταν ήταν στη Γιουβέντους ακόμη.

Εκεί, στο Τορίνο, υπήρχε ο ιταλικός πυρήνας. Στο Μιλάνο θα πρέπει να δημιουργηθεί τώρα και τα ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα τα ονόματα τεσσάρων μεταγραφικών στόχων: Τζανλούκα Σκαμάκα, Ντάβιντε Φρατέζι, Τζάκομο Ρασπαντόρι, Ματία Βίτι.

Οι τρεις πρώτοι είναι της Σασουόλο. Ο τέταρτος είναι της Εμπολι. Ολοι μαζί είναι στη λίστα του Μαρότα για την Ιντερ που θέλει να χτίσει. Και έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους τρεις πρώτους. Οι σχέσεις του γενικού διευθυντή των Νερατζούρι με τον Τζοβάνι Καρναβέλι, τον τεχνικό διευθυντή των Νεροβέρντι είναι άριστες. Πάντα ήταν.

Τα ποσά και η φόρμουλα του πιθανού deal

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολες οι συζητήσεις. Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Σασουόλο κοστολογεί στα 40 εκατ. ευρώ τους δύο επιθετικούς (Σκαμάκα, Ρασπαντόρι) και λίγο πιο κάτω τον μέσο (Φρατέζι). Ποσά που δεν αρέσουν στον Μαρότα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα.

Το βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, είναι να βρεθεί η φόρμουλα για το deal. Η Ιντερ, στην προκειμένη περίπτωση, θέλει δανεισμό με οψιόν αγοράς, η οποία θα γίνεται ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Οι Νεροβέρντι, από την άλλη πλευρά, το συζητάνε μόνο για το καλοκαίρι και μόνο για άμεση πώληση. Ή για δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς και όχι οψιόν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα είναι ότι η Ιντερ έχει αποφασίσει να γίνει… made in Italy. Και θα επιδιώξει να αρχίσει από τον Ιανουάριο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ