aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟι οπαδοί της Κατάνια έσωσαν την ομάδα τους από την καταστροφή

Οι οπαδοί της Κατάνια έσωσαν την ομάδα τους από την καταστροφή

Τα χρόνια που η ομάδα της Σικελίας έπαιζε στη Serie A και έκανε και καλά αποτελέσματα, μοιάζουν μακρινά. Τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν κάθε χρόνο και τελικά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο: Η Κατάνια δεν μπορούσε να γραφτεί στο πρωτάθλημα της Serie C και οι ultras ανέλαβαν δράση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Σικελών πήραν διάφορες πρωτοβουλίες, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα. Και τελικά τα πήγαν καλά, αφού κατάφεραν να μαζέψουν 120.000 ευρώ. Ποσό που δόθηκε, φυσικά, ως δωρεά στην ομάδα. Την ίδια ώρα, οι οπαδοί απευθύνθηκαν και σε διάφορες εταιρείες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Και βοήθησαν, αφού από αυτές μαζεύτηκαν άλλες 800.000 ευρώ.

Και αυτά τα λεφτά, φυσικά, δόθηκαν στην Κατάνια, η οποία κατάφερε έτσι να εγγραφεί στο πρωτάθλημα. Επειδή, όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά, οι διοικούντες σκέφτονται να βγάλουν προς πώληση τις μετοχές. Ενα ποσοστό αυτών, έστω, με την ελπίδα να βρεθεί επενδυτής. Σε διαφορετική περίπτωση, κατά τη διάρκεια της σεζόν οι οπαδοί θα πρέπει να πάρουν κι άλλες πρωτοβουλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ