aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟι οπαδοί της Ιντερ ετοιμάζονται να μπουν ως μέτοχοι του κλαμπ

Οι οπαδοί της Ιντερ ετοιμάζονται να μπουν ως μέτοχοι του κλαμπ

Πριν μήνες είχε κυκλοφορήσει σενάριο, σύμφωνα με το οποίο επιφανείς οπαδοί της Ιντερ θα αγόραζαν μετοχές του κλαμπ. Τότε, μάλιστα, είχε αναφερθεί και το όνομα του Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος όμως απέκλεισε ενδεχόμενο συμμετοχής του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γίνει όντως τέτοια κίνηση. Βασικά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κάρλο Κοταρέλι, αυτό θα γίνει σίγουρα.

Ο προαναφερόμενος είναι γνωστός οικονομολόγος και οπαδός των Νερατζούρι και μίλησε στο Rai Radio 1. Και τα όσα είπε, δείχνουν ότι οι φίλοι της Ιντερ είναι έτοιμοι να πάρουν πρωτοβουλία και να αγοράσουν μετοχές του κλαμπ.

«Τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την πρωτοβουλία. Αρχικά, φυσικά, θα μπούμε με ένα μειοψηφικό ποσοστό και από εκεί και πέρα θα δούμε. Εξαρτάται από το πόσοι οπαδοί θα θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρότζεκτ. Ελπίζω να μπορέσουμε σύντομα να αρχίσουμε την εκστρατεία εγγραφής και συμμετοχής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν η Suning είναι ενήμερη για όλο αυτό, ο Κάρλο Κοταρέλι τόνισε: «Ναι, ξέρουν ποιοι είμαστε, αν και δεν έχουμε μιλήσει πρόσφατα. Το πρόβλημα της Ιντερ, από ό,τι καταλαβαίνουμε, είναι ότι δεν υπάρχει ρευστό. Το δικό μας πρότζεκτ, φυσικά, δεν μπορεί να φέρει εκατοντάδες εκατ. ευρώ άμεσα. Είναι ένα πρότζεκτ με μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα».

Ο οικονομολόγος Κοταρέλι είναι επικεφαλής μιας «ομάδας» που σχηματίστηκε το 2018, ενός γκρουπ με τη συμμετοχή επώνυμων οπαδών της Ιντερ, με στόχο την είσοδο στο κλαμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ