aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟι μεγάλοι της Ιταλίας έχουν χάσει 1,3 δις ευρώ την τελευταία διετία!

Οι μεγάλοι της Ιταλίας έχουν χάσει 1,3 δις ευρώ την τελευταία διετία!

Μυθικές απώλειες χρημάτων και τεράστιες οικονομικές ζημιές έχουν υποστεί οι σύλλογοι της Ιταλίας την τελευταία διετία. Πρόκειται για μια διετία, κατά την οποία τα έσοδα των ομάδων της Serie A έχουν πέσει σημαντικά, με την πανδημία του κορωνοϊού να παίζει σημαντικό λόγο αλλά να μην είναι και ο μοναδικός.

Η ιστοσελίδα «Calcio e finanza» εστιάζει στους τέσσερις «μεγάλους» της Ιταλίας, Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα, και αναφέρει πως την τελευταία διετία έχουν χάσει συνολικά 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για τεράστιο ποσό που δύσκολα αναπληρώνεται.

Η Ρόμα ήταν αυτή που είχε απώλειες ρεκόρ αφού ζημιώθηκε κατά περίπου 390 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία. Η ζημιά στην Ίντερ άγγιξε τα 350 εκατ. ευρώ, ενώ στη Γιουβέντους τα 300 εκατ. ευρώ.

Λίγο πιο κάτω η Μίλαν με απώλειες στα 290 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι «ροσονέρι» ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να μειώσει κατά πολύ τις απώλειές της τη δεύτερη σεζόν. Συγκεκριμένα, την πρώτη είχε χάσει 194,6 εκατ. ευρώ, ενώ τη δεύτερη 96,4. Ποσό που προήλθε από τις πολλές περικοπές που έκανε στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

Calcio 174232
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ