aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟι επτά παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί η Μίλαν

Οι επτά παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί η Μίλαν

Οι οπαδοί της Μίλαν, όπως και όλων των ομάδων, περιμένουν τις μεταγραφές, αλλά οι άνθρωποι του κλαμπ θέλουν και τις πωλήσεις.

Η διεξαγωγή του Euro έχει ένα καλό και ένα κακό: Το καλό είναι ότι βλέπουμε μπάλα καθημερινά. Το κακό είναι ότι τα μεταγραφικά θέματα πάνε πιο πίσω. Λογικό, αφού οι ομάδες που θέλουν να πουλήσουν, περιμένουν μήπως ανέβουν οι τιμές κάποιων παικτών. Η Μίλαν, είναι η αλήθεια, δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Δεν περιμένει, δηλαδή, να πουλήσει κάποιον που παίρνει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Περιμένει, όμως, να πουλήσει τουλάχιστον έξι παίκτες, με τους Ιταλούς να αναφέρουν τα ονόματα.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Ροσονέρι, αναφέρονται στη λίστα με τους υπό πώληση. Εκεί βρίσκονται έξι ονόματα, τα οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να γίνουν και επτά. Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Ο πρώτος παίκτης που αναμένεται να πουλήσει η Μίλαν είναι ο Ντιέγκο Λασάλτ. Οι Ροσονέρι έχουν συμφωνήσει ήδη με τη Ντιναμό Μόσχας, θα πληρώσει 4 εκατ. ευρώ. Ενας άλλος παίκτης που θα πρέπει να πουληθεί είναι ο Σάμου Καστιγιέχο, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Για τον Ισπανό εξτρέμ φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του. Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται είναι και οι Αντρέα Κόντι και Ματία Καλντάρα. Αμφότεροι επιστρέφουν στο Μιλάνο μετά τους δανεισμούς σε Πάρμα και Αταλάντα αντίστοιχα, αλλά θα πρέπει να ξαναφύγουν. Είτε με πώληση, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς για τις ομάδες στις οποίες θα παραχωρηθούν. Από αυτούς τους δύο παίκτες, γράφουν οι Ιταλοί, η Μίλαν υπολογίζει να πάρει 15 εκατ. ευρώ (συνολικά).

Συνεχίζοντας, τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν και το όνομα του Τομάζο Πομπέγκα. Είναι 21 ετών, Ιταλός, μέσος, ήταν δανεικός στη Σπέτσια φέτος και δεν υπολογίζεται. Ο,τι μπορεί να φέρει στο ταμείο, επομένως, καλοδεχούμενο θα είναι. Και τέλος, υπάρχουν άλλα δύο ονόματα, τα οποία είναι και τα πιο «βαριά» αυτής της λίστας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ραφαέλ Λεάο και Γενς Πέτερ Χάουγκε.

Τα δεδομένα με Λεάο, Χάουγκε

Ο Πορτογάλος κοστολογείται στα 25 εκατ. ευρώ από τους ανθρώπους της Μίλαν και αρέσει σε ομάδες της Premier League και στη Μαρσέιγ. Αν μπορούν να επιλέξουν οι Ροσονέρι, προφανώς προτιμούν να τον δώσουν σε αγγλική ομάδα, προκειμένου να πάρουν περισσότερα χρήματα. Η πώληση του Λεάο, ξεκαθαρίζουν τα ίδια ρεπορτάζ, δεν είναι σίγουρη, αλλά δεν είναι σίγουρη ούτε η παραμονή του.

Οσο για τον Νορβηγό εξτρέμ, κοστολογείται στα 15 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τον Χάουγκε, όμως, υπάρχει και ένας αστερίσκος: Αντί για πώληση, μπορεί να δοθεί αντάλλαγμα σε κάποια ομάδα για να γίνει κάποια μεταγραφή. Πριν λίγο καιρό, άλλωστε, ακουγόταν ότι μπορεί να δοθεί στην Ουντινέζε για τον Ροντρίγκο Ντε Πάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ