aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Ζλάταν έγραψε ιστορία, αλλά δεν έφτανε για την αποκαρδιωτική Μίλαν (vid)

Ο Ζλάταν έγραψε ιστορία, αλλά δεν έφτανε για την αποκαρδιωτική Μίλαν (vid)

Μια φανταστική Ουντινέζε σόκαρε τη Μίλαν και επικράτησε 3-1! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A, αλλά δεν έφτανε για τους αποκαρδιωτικούς «ροσονέρι» που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας.

Ο Περέιρα μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε, με τον Ζλάταν στο 45+3’ να κάνει το 1-1 ύστερα από… επεισοδιακό τρόπο. Πρώτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και ύστερα το VAR ζήτησε στον ρέφερι να γίνει επανάληψη καθώς παίκτης της Ουντινέζε πατούσε τη γραμμή. Έτσι ο Σουηδός με μια φανταστική εκτέλεσε πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 45+5’ ωστόσο το χαμόγελο όλων στη Μίλαν πάγωσε, καθώς ο Μπέτο έκανε το 2-1, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Ο Εϊζίμπουε στο 70’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και έγραψε το τελικό 3-1!

Κάπως έτσι η Ουντινέζε ανέβηκε στην 8η θέση και έχει 38 βαθμούς όσους έχει και η Γιουβέντους και η Μίλαν βρίσκεται στην 4η θέση με 48 πόντους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ