aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Βλάχοβιτς συμφώνησε με Γιουβέντους - Δεν τον αφήνει η Φιορεντίνα

Ο Βλάχοβιτς συμφώνησε με Γιουβέντους – Δεν τον αφήνει η Φιορεντίνα

Οι προηγούμενες μέρες ήταν ήρεμες για τους Βιόλα, οι οποίοι απολάμβαναν το 3-0 επί της Σπέτσια. Το γεγονός ότι η ομάδα είναι καλά βαθμολογικά και προκαλεί αισιοδοξία αγωνιστικά. Μέχρι που ήρθε η Παρασκευή, παραμονή του αγώνα στο Τορίνο. Η μέρα που η διοίκηση των Τοσκανών επέλεξε να διαρρεύσει ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την Άρσεναλ για τον Σέρβο φορ. Μια συμφωνία, όμως, που δεν θα έχει καμία σημασία, αν ο παίκτης δεν πει «ναι». Και σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ δεν το λέει, αφού η προοπτική των κανονιέρηδων δεν τον ενθουσιάζει. Αντιθέτως, τον ενθουσιάζει, σίγουρα περισσότερο, αυτή των Μπιανκονέρι.

Ο Βλάχοβιτς, όπως επιμένουν να αναφέρουν έγκυροι Ιταλοί δημοσιογράφοι, έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους. Η πρόταση των Τορινέζων είναι για 5ετές συμβόλαιο με 6 εκατ. ευρώ ετησίως και ο Σέρβος έχει δώσει προτεραιότητα εκεί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να γίνει η μεταγραφή. Κάθε άλλο… Η Tuttosport γράφει σήμερα ότι οι Μπιανκονέρι μπορεί να κάνουν πρόταση τον Ιανουάριο αλλά αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Μοιάζει βέβαιο, όμως, το να κάνουν κίνηση το προσεχές καλοκαίρι. Κίνηση, όμως, που δεν θέλει καν να σκέφτεται η Φιορεντίνα, η οποία έχει πάρει την απόφασή της.

«Οπουδήποτε εκτός από εκεί»

Ποια είναι αυτή; Οτι μπορεί να πουλήσει τον Βλάχοβιτς οπουδήποτε εκτός από τη Γιούβε. Ετσι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρόκο Κομίσο περιμένει προτάσεις… από όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ιταλία ή σε όλη την Ευρώπη με την οποία η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τον Σέρβο φορ. Είτε για το τέλος της σεζόν, είτε για τον Ιανουάριο. Εκτός από τους Μπιανκονέρι. Γι’ αυτό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα γίνει τελικά, αν ο Βλάχοβιτς επιμείνει ότι θέλει να πάει στη Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ