aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Στρακόσια έσωσε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ στα πέναλτι!

Ο Στρακόσια έσωσε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ στα πέναλτι!

Η Λάτσιο κρατούσε την πρόκριση στην παράταση, αλλά χρειάστηκε δύο αποκρούσεις του γκολκίπερ της στην διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας. 0-0 η κανονική διάρκεια.

Στην παράταση έγιναν πρακτικά τα… πάντα. Η Λάτσιο πίστεψε πως είχε καταφέρει να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στους «4». Μέχρι δηλαδή ο Ικάρντι να νικήσει από τη βούλα τον Στρακόσια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης και να δώσει ζωή στην ομάδα του.

Ένας τρομερός συνδυασμός των Καϊσέδο και Ιμόμπιλε, που άλλαξαν τέσσερις φορές τη μπάλα μέχρι ο δεύτερος να εκτελέσει, έδωσε προβάδισμα στους «λατσιάλι» (108’). Ο Ραντού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα τέσσερα λεπτά αργότερα και το φινάλε ήταν δραματικό.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ντ’Αμπρόζιο. Δεν θα μπορούσε να αναβάλει άλλος την εκτέλεση από τον Ικάρντι, που ισοφάρισε σε 1-1.

Ήρωας στα πέναλτι για τη Λάτσιο ήταν ο Θωμάς Στρακόσια. Ο Αλβανός γκολκιπερ απέκρουσε το πέναλτι του Μαρτίνες, όμως ο Χαντάνοβιτς απάντησε στο αμέσως επόμενο του Ντουρμίσι. Ο Σέντρικ Σοάρες κλήθηκε να εκτελέσει πέναλτι στο ντεμπούτο του και μάλιστα ευστόχησε! Ο Ναϊνγκολάν ήταν ο μοιραίος των «νερατζούρι», στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο, πάνω στον Στρακόσια. Ο Λούκας Λέιβα ευστόχησε στο κρίσιμο και με 4-3 χάρισε την επική πρόκριση τους Ρωμαίους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ