aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ πανηγυρισμός που δίχασε: Γονείς - οπαδοί της Νάπολι έβγαλαν βόλτα το μωρό τους με......

Ο πανηγυρισμός που δίχασε: Γονείς – οπαδοί της Νάπολι έβγαλαν βόλτα το μωρό τους με… καπνογόνο (vid)

Ένα ατελείωτο πάρτι ζουν όλοι τις τελευταίες μέρες στη Νάπολη, με την πόλη να έχει φορέσει τα καλά της και να γιορτάζει την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος από τους Παρτενοπέι.

Η φιέστα μάλιστα μετά το ματς με τη Φιορεντίνα ώθησε χιλιάδες Ναπολιτάνους να πλημμυρίσουν τους δρόμους γύρω από το «Ντιέγκο Μαραντόνα» για να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους το Scudettο, με τις σχετικές εικόνες να κατακλύζουν τα social media.

Ένα ζευγάρι ωστόσο κατάφερε να διχάσει όσο κανένα τη φίλαθλη κοινότητα για τον τρόπο που επέλεξε να γιορτάσει τη κατάκτηση του τροπαίου. Συγκεκριμένα οι δυο γονείς φέρεται να έχουν βγάλει βόλτα το μωρό τους, με τον πατέρα να κρατά από πάνω του ένα καπνογόνο ενώ κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης!

Μια ενέργεια που κρίθηκε από πολλούς ως τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, μιας και μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του μωρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ