aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AO Moυρίνιο ευχαρίστησε τον Πατσίνι, ο οποίος του χάρισε το πρωτάθλημα το 2009/10!

O Moυρίνιο ευχαρίστησε τον Πατσίνι, ο οποίος του χάρισε το πρωτάθλημα το 2009/10!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μεγάλη μνήμη και δεν ξεχνάει εύκολα! Έτσι φάνηκε μετά την ήττα της Ρόμα από τη Βερόνα, όταν ο Μουρίνιο πήγε και μίλησε με τον Τζαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος εργάζεται σε τηλεοπτικό δίκτυο και βρισκόταν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο ευχαρίστησε τον Πατσίνι γιατί του είχε χαρίσει προ 11 ετών το πρωτάθλημα, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν τεχνικός της Ίντερ. Τότε, ο Πατσίνι αγωνιζόταν στην Σαμπντόρια και στην 35η αγωνιστική σκόραρε δις μέσα στο «Ολίμπικο», αφήνοντας τη Ρόμα στα… κρύα του λουτρού και δίνοντας στην Ίντερ σαφέστατο προβάδισμα για τον τίτλο, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.

«Ο Πατσίνι δεν έπαιξε ποτέ για εμένα, όμως με βοήθησε να κατακτήσω το τρεμπλ γιατί ήμασταν ισόβαθμοι με την Ρόμα και σκόραρε δύο γκολ εναντίον της στο Ολίμπικο. Ήταν η ημέρα που η Ίντερ πήρε το προβάδισμα και τελικά κατακτήσαμε στο τέλος της σεζόν το τρεμπλ. Οπότε, και ας μην τον είχα παίκτη μου, ήταν πολύ σημαντικός για την καριέρα μου», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ