aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Μουρίνιο συνεχάρη από τώρα τη Νάπολι για το πρωτάθλημα!

Ο Μουρίνιο συνεχάρη από τώρα τη Νάπολι για το πρωτάθλημα!

Μπορεί να έχει ολοκληρωθεί μόλις ο Α’ γύρο στη Serie A, όμως για τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπάρχει επιστροφή.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Ρόμα με τη Νάπολι, ο Πορτογάλος προπονητής συνεχάρη τους «παρτενοπέι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (!) αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ελπίζω να μην παρερμηνευτώ αλλά λέω ότι η Νάπολι έχει ήδη κατακτήσει δίκαια το σκουντέτο, της δίνω συγχαρητήρια.

Είναι μία καταπληκτική ομάδα με φοβερό προπονητή, απέχουν δώδεκα βαθμούς (σ.σ. πλέον είναι δέκα) από τους διώκτες τους και κανείς δεν μπορεί να τους τρομάξει. Η ασυνέπεια της Ίντερ και της Μίλαν και η αίσθηση που υπάρχει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει 6/6, 7/7 ή 8/8 με νίκες… Το σκουντέτο είναι δικό τους.

Αν με ρωτάτε αν η Ρόμα δεν είναι στο διάβα τους, θα απαντήσω όχι, πάμε εκεί με στόχο να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι έχουν ήδη πάρει το πρωτάθλημα». Αξίζει να σημειωθεί ότι με νίκη την Κυριακή (29/01), οι «τζαλορόσι» θα βρεθούν στο -10 από τους πρωτοπόρους Ναπολιτάνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ