aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Μουρίνιο... έκοψε με το «καλημέρα» μια πεντάδα παικτών

Ο Μουρίνιο… έκοψε με το «καλημέρα» μια πεντάδα παικτών

Η εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε και επισήμως στη Ρόμα, με τον Πορτογάλο να βγάζει… κόκκινη κάρτα σε πέντε παίκτες που καλούνται να βρουν ομάδες.

Η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου από τους Τζαλορόσι είχε και τις ατάκες που πάντα θέλει ο Τύπος. Ατάκες για τους επικριτές του ή για τον Αντόνιο Κόντε. Ατάκες ακόμη και για ομάδες που παίρνουν πρωτάθλημα αλλά μετά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς. Γενικά, ο Μουρίνιο είπε αυτά που ήθελε και στη συνέχεια άρχισε τις αλλαγές στη Ρόμα. Αλλαγές που αφορούν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο προπονητής των Τζαλορόσι ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα κάνουν προετοιμασία και άφησε πέντε εκτός: Χαβιέρ Παστόρε, Φεντερίκο Φάσιο, Ντάβιντε Σαντόν, Πέδρο και Τζάστιν Κλάιφερτ. Τα ονόματα αυτών των πέντε δεν βρίσκονται στη λίστα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν μέλλον στη Ρώμη. Θα πρέπει, επομένως, να βρουν ομάδες για να συνεχίσουν αλλού τις καριέρες τους.

Κάποιοι από αυτούς μπορούν να φέρουν λεφτά στο κλαμπ, κάποιοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουν αυτό. Αδιάφορο, φυσικά, αυτό για τον Πορτογάλο, ο οποίος έκανε τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του Τιάγκο Πίντο το πώς θα αποχωρήσουν αλλά και το ποιοι θα έρθουν στις θέσεις τους.

Στη Μαρσέιγ ο Πάου Λόπεθ

Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Πάου Λόπεθ στη Μαρσέιγ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα αγωνιστεί εκεί ως δανεικός για ένα χρόνο, με τους Γάλλους να έχουν οψιόν αγοράς του. Ανοίγει, επομένως, ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο. Η Ρόμα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και τη Γουλβς, οπότε είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ