aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Μουρίνιο δείχνει με χειρονομίες ότι θα παραμείνει στη Ρόμα (vid)

Ο Μουρίνιο δείχνει με χειρονομίες ότι θα παραμείνει στη Ρόμα (vid)

Η Ρόμα επικράτησε 2-1 τη Σπέτσια με πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις και εξασφάλισε την πρόκριση στο Europa League για την επόμενη σεζόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέτισε απόψε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στη γραμμή του γηπέδου, αλλά βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του για τον τελευταίο χαιρετισμό προς τους οπαδούς, λίγες ημέρες μετά την ήττα στον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη.

Ο Special One έχει κρατήσει μέχρι στιγμής χαμηλούς τόνους στην κουβέντα σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας στους ιδιοκτήτες του συλλόγου ότι χρειάζεται περισσότερους πόρους για να δουλέψει και ένα πρόσωπο που θα μπορεί να τον βοηθήσει στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου του στο «Ολίμπικο» ο Πορτογάλος απευθυνόμενος προς τους φίλους των «τζιαλορόσι» με την χαρακτηριστική χειρονομία έδειξε προς το έδαφος υπονοώντας ότι παραμένει στον σύλλογο κάτι που προκάλεσε την τεράστια αντίδραση του κόσμου στις κερκίδες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ