aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Λαουτάρο τράβηξε την πεντάστερη Ίντερ στην κορυφή! (vid)

Ο Λαουτάρο τράβηξε την πεντάστερη Ίντερ στην κορυφή! (vid)

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να έχει πάρει… φωτιά, η Ίντερ επικράτησε 5-0 της Σαλερνιτάνα και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, με 58 πόντους, ούσα στο +1 από Νάπολι και Μίλαν που την Κυριακή κοντράρονται μεταξύ τους, ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν και ματς λιγότερο.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 22’ και διπλασίασε τα τέρματα για τους «νερατζούρι» στο 40’, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα (2-0).

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, με τον Λαουτάρο να ξαναχτυπάει στο 56ο λεπτό, κάνοντας το 3-0 και πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Κάπως έτσι, ο 24χρονος επιθετικός… ξεμπούκωσε αφού είχε να σκοράρει από τις 17 Δεκεμβρίου, με τον Μπαρέλα να φτιάχνει τα δύο από τα τρία τέρματα!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν σταμάτησε όμως εκεί και ο Τζέκο στο 65’ με ωραίο κοντινό πλασέ έκανε το 4-0. Ο Βόσνιος στο 69’ ξαναχτύπησε και σκόραρε το πέμπτο γκολ, ύστερα από ασίστ του Ντάμφρις, το οποίο πρώτα εξετάστηκε στο VAR για οφσάιντ και τελικά μέτρησε κανονικά.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Ίντερ να πιέζει ασφυκτικά και για έκτο γκολ αλλά να μη το βρίσκει. Κάπως έτσι οι «νερατζούρι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και η Σαλερνιτάνα στην τελευταία θέση, με το έργο της για παραμονή να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ