aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Κριστιάνο εξηγεί γιατί 20 λεπτά ηλιοθεραπείας του αλλάζουν τη ζωή και ο Ανιέλι του...

Ο Κριστιάνο εξηγεί γιατί 20 λεπτά ηλιοθεραπείας του αλλάζουν τη ζωή και ο Ανιέλι του κάνει παρατηρήση

Στο ντοκιμαντέρ της Γιουβέντους που προβάλλεται από το Amazon υπάρχει ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για την αγαπημένη του συνήθεια, την ηλιοθεραπεία, ενώ εξηγεί πως αυτός είναι ο γιατρός του ευαυτού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτό ντέρμπι θα είναι…
Και αυτό ντέρμπι θα είναι…
Πως ο Τσιμίκας «στέλνει» τον Αγκιμπού Καμαρά στη Λίβερπουλ…
Rethink Style
Most Ridiculous Pictures Taken At The Gym
SPONSORED BY RETHINK STYLE
See More
Εκείνη τη στιγμή ο Ανιέλι πέρασε από το σημείο και δεν του άρεσε ότι δεν φορούσε μπλούζα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, καθώς δεν φαινόταν ο βασικός χορηγός του συλλόγου.

«Είμαι ο γιατρός του εαυτού μου, είμαι αυτός που με προπονώ πνευματικά. Αν κάνεις τα σωστά πράγματα, θα γίνεις καλύτερος από τους άλλους.

Για παράδειγμα. Παίρνω 20 λεπτά στον ήλιο, είναι καλό για μένα. Ο ήλιος είναι καλός για το σώμα. Φυσικά, αν κάτσω εδώ όλη μέρα θα είμαι με ρυτίδες, θα είναι κακό. Αλλά είναι 30 λεπτά και νιώθω καλά. Στα 36 μου είμαι ακόμη εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο CR7 σ’ εκείνο το σημείο.

Εκείνη τη στιγμή, ο διοικητικός ηγέτης των «μπιανκονέρι» διέκοψε το γύρισμα και του έκανε παρατήρηση επειδή δεν φορούσε την μπλούζα και δεν φαινόταν ο χορηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ