aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Κιέζα έστειλε την Γιουβέντους στους «8»

Ο Κιέζα έστειλε την Γιουβέντους στους «8»

Κυρία στο… ραντεβού της με τα προημιτελικά η Γιουβέντους! Παρότι η Μόντσα της έβαλε δύσκολα και την ζόρισε υπερβολικά, η Γηραιά Κυρία είδε τον Κιέζα με φοβερό γκολ να σώζει την παρτίδα και να στέλνει την ομάδα του στους «8» όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Γιουβέντους, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά του Κεν μετά την ασίστ του ΜακΚένι για το 1-0. Ένα γκολ που έδωσε εξαιρετικό ρυθμό στο ματς και υποχρέωσε τη Μόντσα να βγει μπροστά και να απαντήσει σχετικά άμεσα, αφού ο Βαλότι το… έφερε στα ίσα στο 24’, με το 1-1 να παραμένει ως το ημίχρονο.

Η Μόντσα είχε τον έλεγχο και δεν κινδύνευε στο δεύτερο μέρος, ενώ το δεύτερο γκολ του Κεν ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Το άγχος ήταν φανερό στους «μπιανκονέρι» αλλά τελικά ο Κιέζα το έδιωξε, αφού με υπέροχη ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα, εκτέλεσε τον Κράνιο για το 2-1 που παρέμεινε ως το φινάλε του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ