aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Ιμόμπιλε… τράβηξε τη Λάτσιο στα προημιτελικά! (vid)

Ο Ιμόμπιλε… τράβηξε τη Λάτσιο στα προημιτελικά! (vid)

Ο Τσίρο καθάρισε ξανά για τη Λάτσιο! Ο Ιταλός επιθετικός είχε μείνει στον πάγκο από τον Μαουρίτσιο Σάρι ώστε να πάρει ανάσες στο ματς για τους «16» του Coppa Italia κόντρα στην Ουντινέζε, αλλά τελικά χρειάστηκε να μπει αλλαγή και να χτυπήσει στην παράταση (0-0 κ.δ.) για να πάρουν οι «λατσιάλι» το εισιτήριο για τα προημιτελικά 1-0.

Στα του ματς, η Λάτσιο δυσκολευόταν αρκετά να φτιάξει καθαρές φάσεις και περιοριζόταν αρκετά στις ατομικές ενέργειες των Σάβιτς, Αλμπέρτο και Τζακάνι, αλλά δεν έφταναν. Από τη μεριά της η Ουντινέζε θέλησε να την… κάνει στους «αετούς» όπως και στο ματς του πρωταθλήματος (σσ. 3-3) προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου ο Ιμόμπιλε περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του και τη βρήκε στο 106’ μετά από υπέροχη μπαλιά του Κατάλντι στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και τον Ιταλό φορ να κάνει υπέροχη λόμπα πάνω από τον Σιλβέστρι για το τελικό 1-0 και το εισιτήριο να πηγαίνει στα χέρια των «λατσιάλι» που θα κοντραριστούν στα προημιτελικά με τη Μίλαν.


Η φάση των «16»

Αταλάντα-Βενέτσια 2-0
Νάπολι-Φιορεντίνα 2-2 κ.δ., 2-5 παράταση
Μίλαν-Τζένοα 1-1 κ.δ., 3-1 παράταση
Λάτσιο-Ουντινέζε 0-0 κ.δ., 1-0 παράταση
Γιουβέντους-Σαμπντόρια 22:00

Τετάρτη 19/01
Σασουόλο-Κάλιαρι 18:30
Ιντερ-Μίλαν 22:00

Πέμπτη 20/01
Ρόμα-Λέτσε 22:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ