aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ δισέγγονος του Μουσολίνι στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο!

Ο δισέγγονος του Μουσολίνι στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο!

Το επώνυμο του Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι πιθανότατα σας λέει πολλά και δικαίως! Πρόκειται για τον δισέγγονο του Μπενίτο Μουσολίνι, ηγέτη του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία. Ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν γνωστός οπαδός της Λάτσιο και ο καθοδηγητής στην ίδρυση της Ρόμα, ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στην… αιώνια πόλη.

Πολλά χρόνια αργότερα, βγαίνει στον «αφρό» ο δισέγγονός του. Σε ηλικία 18 ετών αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και σήμερα έγινε γνωστό πως παίρνει… προαγωγή στην Primavera, δηλαδή στην δεύτερη ομάδα. Ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα της Λάτσιο!

Παίζει φουλ-μπακ, έχει καλά χτυπήματα στην μπάλα και καλή φυσική κατάσταση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ενώ αρκετοί στην Λάτσιο ποντάρουν πολλά πάνω του καθώς τον θεωρούν τρομερά ελπιδοφόρο.

Ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, πάντως, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας ξανά πάνω του πέρυσι για έναν ακόμη λόγο, πέρα από τον προφανή για το όνομά του. Συμμετείχε στο Dancing with the stars, έχοντας παρτενέρ την μητέρα του Αλεσάντρα, η οποία είναι εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ