aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Αντσελότι έγινε... Κετσπάγια με τα αποδυτήρια του Σαν Πάολο

Ο Αντσελότι έγινε… Κετσπάγια με τα αποδυτήρια του Σαν Πάολο

Δεν έχει περάσει δα και αρκετός καιρός από το ξέσπασμα του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ για την κατάσταση των αποδυτηρίων του Τσιρείου. Παρόμοιο ξέσπασμα, αλλά μέσω γραπτής δήλωσης, και από τον τεχνικό της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έγινε έξω φρενών με την κατάσταση των αποδυτήριων του «Σαν Πάολο».

Αυτό το καλοκαίρι το «Σαν Πάολο» που αποτελεί την έδρα της Νάπολι υποβλήθηκε σε καθεστώς εκτεταμένης ανακατασκευής, αφενός για να φιλοξενήσει Πανεπιστημιακούς Αγώνες και αφετέρου ως μερος της συμφωνίας που υπήρχε με το σύλλογο για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος μάλιστα, η Νάπολι υποχρεώθηκε να δώσει τα δύο πρώτα της παιχνίδια για το πρωτάθλημα (με Φιορεντίνα και Γιουβέντους) εκτός έδρας, ώστε το γήπεδο να είναι σε άριστη κατάσταση και να μπορεί να το χρησιμοποιήσει αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Σαμπντόρια για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Κάτι τέτοιο πάντως, δεν είναι δεδομένο πως θα συμβεί, αν αναλογιστεί κανείς την γραπτή δήλωση που έκανε ο Κάρλο Αντσελότι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Νάπολι, με τον τεχνικό των παρτενοπέι να εμφανίζεται σοκαρισμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα αποδυτήρια του γηπέδου.

«Είδα την κατάσταση των αποδυτηρίων του Σαν Πάολο. Έχω μείνει άφωνος. Αποδέχτηκα το αίτημα της ομάδας να δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας ώστε να ολοκληρωθεί η δουλειά, όπως μας είχαν υποσχεθεί.

Μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι μέσα σε δύο μήνες και δεν ήταν ικανοί να ανακαινίσουν τα αποδυτήρια! Που υποτίθεται πως θα αλλάξουμε για τα παιχνίδια με Σαμπντόρια και Λίβερπουλ;

Είμαι εξοργισμένος από την ανεπάρκεια και τον επαγγελματισμό εκείνων που ήταν επιφορτισμένοι να εκτελέσουν αυτή τη δουλειά. Πώς μπορεί η Περιφέρεια, ο Δήμος και οι Επίτροποι να αθετούν τις υποχρεώσεις που μας έδωσαν;

Βλέπω περιφρόνηση και έλλειψη ενδιαφέροντος για την ομάδα, το σύλλογο και την πόλη. Είμαι απογοητευμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός στη δήλωσή του.

Λίγη ώρα πάντως μετά το ξέσπασμα του Αντσελότι, υπήρχε άμεση απάντηση από τον αθλητικό επίτροπο της πόλης της Νάπολης, Τσίρο Μποριέλο, ο οποίος από την πλευρά του υποστήριξε πως τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν σχεδόν τελειώσει και πως “το Σάββατο η Νάπολι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τα νέα και ανακαινισμένα της αποδυτήρια”.

Αντίδραση υπήρχε και από τον αρχιτέκτονα, Φλοριάνα Σμιράλια, που είναι υπεύθυνος για τις εργασίες ανακατασκευής του σταδίου, ο οποιός με τη σειρά του δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Όπως έχει προγραμματιστεί, το πρωί της Παρασκευής θα παραδώσουμε το στάδιο στο δήμο της Νάπολης σε τέλεια κατάσταση, για να είναι πλήρως λειτουργικό.

Είμαι σοκαρισμένος επειδή έχουμε πάντα μία ειλικρινή, εγκάρδια και φιλική σχέση με την Νάπολι και σήμερα διάβασα αυτά τα σχόλια από τον Αντσελότι που δεν ήταν καν στο στάδιο. Νομίζω ότι πρέπει να του έδειξαν παλιές φωτογραφίες.

Είμαι αρχιτέκτοντας, όταν φτιάχνουμε ένα νέο διαμέρισμα, υπήρχαν πάντα φύλλα εφημερίδων κάτω για να καλύπτουμε τα πατώματα από τις μπογιές, δεν είναι κάτι το τρομερό.

Όλο αυτό που συνέβη με δυσαρεστεί επειδή συμφωνήσαμε για το πρότζεκτ με το σύλλογο και τον Αντσελότι, που ζήτησε να έχει ένα δωμάτιο για αυτόν και το επιτελείο του, οπότε κάναμε αλλαγές και δημιουργήσαμε αυτό το χώρο.

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε την ευθύνη για τη διακόσμηση αλλά μόνο για τις κατασκευές, με εξαίρεση το τζακούζι, που ήταν να το τοποθετήσει η Νάπολι και είναι το μόνο έργο που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ