aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝτρίπλαρε την… τρικλοποδιά του Λυκογιάννη και ελπίζει η Ίντερ

Ντρίπλαρε την… τρικλοποδιά του Λυκογιάννη και ελπίζει η Ίντερ

Είναι ακόμα εδώ η Ίντερ! Διατεθειμένη να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για τον τίτλο είναι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Κάλιαρι και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Γνωρίζοντας ότι το διπλό ήταν μονόδρομος, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρέδιδε από σήμερα το στέμμα της στη συμπολίτισσα, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Ο Σκρίνιαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 10’, αλλά χρησιμοποίησε το χέρι και δεν έγινε το 0-1 σε εκείνο το σημείο.

Το πανηγύρισε, πάντως, στο 25’ με ωραία κεφαλιά του Νταρμιάν, ο οποίος νίκησε κατά κράτος τον προσωπικό του αντίπαλο. Πρωταγωνίστησε και πάλι ο Λαουτάρο, ο οποίος σκόραρε αρχικά στο 51’ με ψύχραιμο τελείωμα έπειτα από κόντρα επίθεση. Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον στο 54’ με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να κάνει άπιαστο σουτ εκτός περιοχής και ο Χαντάνοβιτς μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παλεύουν για τη σωτηρία, συνέχισαν να διεκδικούν θετικό αποτέλεσμα μέχρι το 84ο λεπτό, όταν ο Λαουτάρο διπλασίασε τα τέρματά του, πλασάροντας τον Κράνιο μετά την προσπάθεια του Γκαλιαρντίνι, που του έδωσε έτοιμο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ