aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ντου» Αταλάντα για Μπεράρντι, μάχη με Φιορεντίνα

«Ντου» Αταλάντα για Μπεράρντι, μάχη με Φιορεντίνα

Μία καλή μετεγγραφική κόντρα δημιουργείται τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους Μπεργκαμάσκι και τους Βιόλα. Δύο ομάδες που είχαν κοινό στόχο για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Τζαπακόστα, ο οποίος μίλησε πρώτα με τους Τοσκανούς αλλά τελικά υπέγραψε στους Λομβαρδούς. Και αφού έκλεισε αυτό το θέμα, σειρά παίρνει ένα άλλο… ντέρμπι των δύο ομάδων στον μετεγγραφικό τομέα.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Ντομένικο Μπεράρντι και τώρα έχουμε ντου της Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι χρειάζονται έναν εξτρέμ και ο μεγάλος τους στόχος, όπως φαίνεται, είναι ο παίκτης της Σασουόλο. Αυτός που δεν σκεφτόταν ποτέ το ενδεχόμενο μετεγγραφής, αλλά μετά την κατάκτηση του Euro 2020 φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει. Γεγονός που επιβεβαίωνεται και από τα νεότερα ρεπορτάζ.

Τι λένε αυτά; Οτι ο Μπεράρντι βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο μετεγγραφής στην Αταλάντα. Για την ακρίβεια, ο διεθνής Ιταλός άσος φέρεται να έχει δώσει ήδη τη συγκατάθεσή του, να έχει πει «ναι». εν αρκεί αυτό, όμως. Θα πρέπει να πει το «ναι» και η Σασουόλο και για να το κάνει θέλει 40 εκατ. ευρώ. Αυτή λέει η μία πλευρά του ρεπορτάζ. Η άλλη λέει ότι οι Νεροβέρντι δεν θέλουν να χάσουν κι αυτόν το ίδιο καλοκαίρι που έχασαν τον Μανουέλ Λοκατέλι.

Οπως και να έχει, το θέμα παραμένει ανοιχτό και τα προσεχή 24ωρα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Με τον χρόνο να πιέζει, αν η Αταλάντα και η Φιορεντίνα θέλουν τον Μπεράρντι, θα πρέπει να φορτσάρουν. Και να είναι έτοιμες να δώσουν πολύ καλά λεφτά στη Σασουόλο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ