aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝτίνο Μπάτζο για το θάνατο του Βιάλι: «Το ντόπινγκ υπήρχε πάντα, φοβάμαι κι εγώ»

Ντίνο Μπάτζο για το θάνατο του Βιάλι: «Το ντόπινγκ υπήρχε πάντα, φοβάμαι κι εγώ»

Την ώρα που το ποδόσφαιρο της Ιταλίας θρηνεί ακόμη τον θάνατο του Τζανλούκα Βιάλι μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντίνο Μπάτζο, έκανε μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη δήλωση.

«Δεν λέω πως ο καρκίνος στο πάγκρεας που στοίχισε τη ζωή στον Βιάλι ήταν από αυτό, αλλά το ντόπινγκ υπήρχε πάντα. Υπήρχε και στην εποχή μας και θα πρέπει να δούμε τις συνέπειες. Φοβάμαι κι εγώ, αφού συμβαίνει σε πολλούς παίκτες. Εμείς δεν πήραμε ποτέ παράξενα πράγματα, αλλά θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα από κάποια συμπληρώματα που παίρναμε. Αν τα αποβάλει ο οργανισμός ή μένουν μέσα μας. Και φυσικά υπάρχει το θέμα των χημικών που χρησιμοποιούνται για το χορτάρι στα γήπεδα, που επίσης θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα», τόνισε ο 51χρονος παλαίμαχος μέσος, που φόρεσε 60 φορές τη φανέλα της Ιταλίας.

Όσο για τον άνθρωπο Βιάλι; «Έχω φοβερές αναμνήσεις από εκείνον. Ήταν ένας κύριος στα αποδυτήρια, μεγάλη προσωπικότητα και ήθελε πάντα να βοηθά τους νεότερους να γίνονται καλύτεροι. Πάντα είχε έναν καλό λόγο να σου πει. Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας», επισήμανε ο Μπάτζο, που έπαιξε σε Ίντερ, Γιουβέντους, Πάρμα, Λάτσιο και Μπλάκμπερν μεταξύ άλλων στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ