aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝτανίλο: «Ο Γκουαρντιόλα… βάζει τη γυναίκα του να κάθεται στον καναπέ σαν να είναι παίκτρια»

Ντανίλο: «Ο Γκουαρντιόλα… βάζει τη γυναίκα του να κάθεται στον καναπέ σαν να είναι παίκτρια»

Για την σχέση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντεστερ Σίτι αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Ντανίλο, ο οποίος υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ακόμα και την γυναίκα του σαν να είναι παίκτρια.

Δύο χρόνια. Τόσο είναι το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από την αποχώρηση του Ντανίλο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Γιουβέντους μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «La Repubblica» για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και την συνεργασία που είχε μαζί του.

Ο 30χρονος ακραίος άσος στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εύκολο να έχεις καλή σχέση μαζί του».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος μίλησε για το ότι ο Ισπανός κόουτς δεν χαλαρώνει ποτέ, ενώ υποστήριξε πως ακόμα και στην γυναίκα του της συμπεριφέρεται σαν να είναι παίκτρια… «Δεν είναι ποτέ χαλαρός, σκέφτεται το ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Νομίζω ότι στο σπίτι, τη νύχτα, βάζει τη γυναίκα του να κάθεται στον καναπέ σαν να ήταν παίκτρια στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ