aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝτανίλο: «Δεν είναι ευχάριστο να δεχόμαστε απειλές από την UEFA και την FIFA»

Ντανίλο: «Δεν είναι ευχάριστο να δεχόμαστε απειλές από την UEFA και την FIFA»

Την τελευταία εβδομάδα το ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην κορυφή της πυραμίδας, με την UEFA και την FIFA να έχουν εμπλακεί σε έναν ανελέτητο πόλεμο με την European Super League, με τους παίκτες να θυμίζουν άμαχο πληθυσμό που βρίσκεται για μία ακόμα φορά μεταξύ διασταυρούμενων πυρών.

Η επιλογή μάλιστα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να απειλήσει τους παίκτες που θα συμμετείχαν σε ομάδες της ESL με αποκλεισμό τους από τις διεθνείς διοργανώσεις, ήταν κάτι που προκάλεσε άσχημη εντύπωση σε πολλούς παίκτες, με τον Ντανίλο να δημοσιοποιεί μάλιστα τα παράπονά του.

«Νομίζω πως ο λόγος που οι 12 σύλλογοι αποδέχτηκαν το πρότζεκτ για τη δημιουργία της European Super League, το έκαναν επειδή υπάρχει ανάγκη για κάποιες αλλαγές στο ποδόσφαιρο.. Δεν ξέρω αν το πρότζεκτ της ESL ήταν η σωστή λύση, αλλα τώρα θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές για τη σωτηρία του ποδοσφαίρου.

Ο κορονοϊός επηρέασε κάθε έκφανση της ζωής και το ποδόσφαιρο δεν ήταν εξαίρεση. Νομίζω πως αν η UEFA ανησυχούσε πραγματικά για τους παίκτες, δεν θα μας έβαζαν να ταξιδεύουμε τόσο πολύ μέσα στη δίνη της πανδημίας και δεν θα μας έβαζαν να παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Για μένα, ως ποδοσφαιριστή, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να απειλούμαστε από την UEFA και την FIFA», τόνισε με δηλώσεις του ο 29χρονος φουλ μπακ της Γιουβέντους, μίας εκ των 12 ομάδων που πρωτοστάτησαν στην απόσχιση και τη δημιουργία της κλειστής λίγκας, η οποία ωστόσο συνάντησε πολλές αντιστάσεις με συνέπεια την αποχώρηση των περισσοτέρων ιδρυτικών μελών από αυτήν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ