aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝίκησε τη Ρόμα και ανέβηκε στην τριάδα η Γιουβέντους (vid)

Νίκησε τη Ρόμα και ανέβηκε στην τριάδα η Γιουβέντους (vid)

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Γιουβέντους ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Ρόμα και την άφησε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» σκόραραν από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τον Ρονάλντο (13’) και με αυτογκόλ του Ιμπάνιες (69’) κι έφτασαν σε μία άνετη νίκη, που τους έφερε στο -5 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Μοράτα και να νικά τον Λόπεθ με συρτό σουτ για το 1-0 στο 13ο λεπτό.

Λίγο αργότερα, στο 22’, ο Πορτογάλος άγγιξε το δεύτερο γκολ όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των «τζιαλορόσι».

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, με τους Ρωμαίους να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά να μην έχουν τύχη.
Εντέλει, αυτοί που σκόραραν ήταν εκ νέου οι γηπεδούχοι, στο 69’, με τον Ιμπάνιες να προσπαθεί να κόψει προ του Ρονάλντο τη μπαλιά του Κουλουσέφσκι αλλά να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Για τη Ρόμα, το μοναδικό που κρατά από το ματς είναι η επιστροφή του Εντίν Τζέκο, ο οποίος έπαιξε ξανά μετά από σχεδόν έναν μήνα λόγω της κόντρας του με τον Πάουλο Φονσέκα.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ