aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝίκη με… στιλ Μουρίνιο για τη Ρόμα (vid)

Νίκη με… στιλ Μουρίνιο για τη Ρόμα (vid)

Ο σκοπός… αγιάζει τα μέσα! Η Ρόμα έκανε εμφάνιση αλά… Μουρίνιο επικρατώντας με το «επαγγελματικό» 1-0 της Ουντινέζε, για να επιστρέψει στις νίκες και να πιάσει ξανά τετράδα. Την ίδια ώρα, άφησε τους φιλοξενούμενους στη μέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, γνωρίζοντας την δεύτερη σερί ήττα της στη Serie A.

Εκρηκτικό πρώτο μισάωρο από την Ρόμα, που είχε 9 τελικές αλλά μόλις οι δύο αυτές βρήκαν εστία τις οποίες εξουδετέρωσε ο Σιλβέστρι, με την Ουντινέζε να παίζει φουλ αμυντικά. Κάτι που πλήρωσε τελικά, αφού στο 36ο λεπτό ο Καλαφιόρι μοίρασε το 1-0 στον Έιμπραχαμ, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ναι μεν η Ουντινέζε συνέχιζε να παίζει «σφιχτά», αλλά ξεμυτούσε συχνά-πυκνά και προσπαθούσε στην κόντρα να απειλήσει. Τα λεπτά περνούσαν, η Ρόμα διαχειριζόταν άψογα το υπέρ της προβάδισμα και σε ορισμένες περιπτώσεις πλησίαζε το 2-0, το οποίο εν τέλει δεν ήρθε. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν… πληγώθηκαν, με τον Πελεγκρίνι στο 90’ να αφήνει την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο αλλά αυτό να μην την επηρεάζει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ