aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέο σενάριο φέρνει τα πάνω-κάτω για το μέλλον του Μανωλά στη Νάπολι

Νέο σενάριο φέρνει τα πάνω-κάτω για το μέλλον του Μανωλά στη Νάπολι

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, 3 Νοεμβρίου ήταν συγκεκριμένα, από όταν ιταλικό Μέσο αναφερόταν στον Ελληνα κεντρικό αμυντικό. Οχι για να αναφέρει τα νεότερα από την πορεία της αποθεραπείας του όμως, αλλά τα νεότερα για το μέλλον του. Η Corriere dello Sport, λοιπόν, έγραφε τότε ότι ο Μανωλάς άλλαξε γνώμη και θέλει να μείνει στη Νάπολι. Οτι δεν σκέφτεται μετεγγραφή τον Ιανουάριο, ότι πιστεύει πως θα κερδίσει ξανά θέση στην 11άδα. Οτι θα πάρει μια νέα ευκαιρία από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Και τώρα έρχεται νεότερο ρεπορτάζ και το ανατρέπει αυτό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με μεταγραφές, η Νάπολι θέλει να πουλήσει τον Μανωλά. Τον Ιανουάριο. Ο λόγος; Οικονομικός. Ο Ελληνας στόπερ παίρνει 4 εκατ. ευρώ ετησίως και φέτος έχει παίξει μόνο σε 4 παιχνίδια. Ετσι, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να αποκτηθεί κάποιος νεότερος και πιο φθηνός τον Ιανουάριο. Οσο για το πού θα πωληθεί ο Μανωλάς; Οι Ιταλοί δεν αναφέρουν συγκεκριμένες ομάδες, αλλά αναφέρουν τον Ολυμπιακό. Οτι είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι, δηλαδή.

«Απόφαση καθαρά οικονομική»

Το συγκεκριμένο σενάριο, πάντως, προκαλεί και μια απορία: Τον Ιανουάριο που θα χάσει για ένα μήνα λόγω Κόπα Αφρικα τον Κουλιμπαλί η Νάπολι, θα πουλήσει αμυντικό; Θα αποκτηθεί αντικαταστάτης βέβαια, αλλά ο Σπαλέτι θα έχει ούτως ή άλλως μία επιλογή λιγότερη λόγω Κόπα Αφρικα. Φαίνεται λίγο υπερβολικό, επομένως, το να υπάρχει σκέψη για παραχώρηση αμυντικού. Ισως γι’ αυτό και οι Ιταλοί σημειώνουν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι η απόφαση είναι καθαρά οικονομική. Και τα οικονομικά έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο για τον Ντε Λαουρέντις λόγω της απουσίας από το Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ