aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέες δηλώσεις από τον εκπαιδευτή του αετού της Λάτσιο: «Εκτιμάω τον Μουσολίνι και τον Φράνκο»

Νέες δηλώσεις από τον εκπαιδευτή του αετού της Λάτσιο: «Εκτιμάω τον Μουσολίνι και τον Φράνκο»

«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», αναφέρει μια λαϊκή ρήση του ελληνικού λαού και ταιριάζει… γάντι στον εκπαιδευτή του αετού της Λάτσιο.

Ο Χουάν Μπερναμπέ που έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μετά το ματς με την Ίντερ και απολύθηκε από τη Λάτσιο, χθες είχε δηλώσει πως δεν είναι φασίστας. Σήμερα, μίλησε ξανά και υποστήριξε πως εκτιμάει τον Μουσολίνι και τον Φράνκο, αφού όπως τόνισε έκαναν μεγάλο έργο σε Ιταλία και Ισπανία, αντίστοιχα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει όλο αυτό το χάος. Η Λάτσιο δεν έχει σχέση με όλα αυτά, είπα ξανά πως υποστηρίζω το κόμμα Vox στην Ισπανία, όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι του ποδοσφαίρου και είμαι περήφανος γι αυτό.

Είναι αλήθεια ότι φώναξα το όνομα του Ντούτσε, εκτιμώ τον Μουσολίνι. Έκανε σπουδαία πράγματα για την Ιταλία, όπως έκανε ο Φρανσίσκο Φράνκο για την Ισπανία. Τους εκτιμώ αμφότερους και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά και κατέληξε: «Δεν ήξερα ότι αυτός ο πανηγυρισμός έχει απαγορευτεί στην Ιταλία, αλλιώς δεν θα το είχα κάνει. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στη Λάτσιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ