aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέα «βόμβα» από Σαλερνιτάνα: Μετά τον Ριμπερί πάει και για τον Νταβίντ Λουίζ!

Νέα «βόμβα» από Σαλερνιτάνα: Μετά τον Ριμπερί πάει και για τον Νταβίντ Λουίζ!

Από τη στιγμή που ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια της χώρας έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια, η Σαλερνιτάνα δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει στη Serie A!

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι κινήσεις της στη μεταγραφική περίοδο, καθώς μετά τη συμφωνία της με τον Φρανκ Ριμπερί, φαίνεται πως στον σύλλογο της Καμπανίας άνοιξε η… όρεξη της και πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Νταβίντ Λουίζ!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον 34χρονο Βραζιλιάνο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Παρ’ όλα αυτά, και η Λάτσιο φέρεται να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησης του έμπειρου στόπερ, ο οποίος πριν λίγους μήνες έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, μετά από δύο χρόνια στους «κανονιέρηδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ