aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέα μάχη Μιχαΐλοβιτς με τη λευχαιμία: «Είναι θαρραλέα για να τα βάζει με μένα»

Νέα μάχη Μιχαΐλοβιτς με τη λευχαιμία: «Είναι θαρραλέα για να τα βάζει με μένα»

Δεύτερη μάχη με την λευχαιμία ετοιμάζεται να δώσει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Μπολόνια ανακοίνωσε τα άσχημα νέα και πως θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για τις απαραίτητες θεραπείες απέχοντας, μέχρι νεωτέρας από τα καθήκοντά του. Ο άλλοτε σπουδαίος αμυντικός/μέσος είχε βγει νικητής στην πρώτη του σκληρή αναμέτρηση με τη λευχαιμία πριν από 2,5 χρόνια, αλλά τώρα καλείται να παλέψει ξανά. Kι ο ίδιος δείχνει πως δεν… μασάει!

«Θα πρέπει να αρχίσω νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια. Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια. Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 53χρονος κόουτς και πρόσθεσε με θάρρος:

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά. Η αρχή του 2022 δεν ήταν τυχερή για την ομάδα αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν. Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ