aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέα αφαίρεση βαθμών για τη Γιουβέντους - Ενδέχεται να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ

Νέα αφαίρεση βαθμών για τη Γιουβέντους – Ενδέχεται να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ

Η Γιουβέντους ταλαιπωρείται αρκετά τη φετινή σεζόν με τα δικαστικά θέματα που αντιμετωπίζει. Στις 20 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε πως αφαιρούνται 15 βαθμοί από τη Γηραιά Κυρία λόγω του σκανδάλου «plusvalenze» που έσκασε, ωστόσο το δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση του συλλόγου και οι βαθμοί επιστράφηκαν.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται γνωστό ότι η έφεση γίνεται εν μέρει δεκτή και η υπόθεση επιστρέφεται στα δικαστήρια, δίνει το δικαίωμα στην ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή να την ανοίξει ξανά. Διότι δέχεται την επίκληση του άρθρου 4 του αθλητικού νόμου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Η Γιουβέντους αναμένεται να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο και να της αφαιρεθούν βαθμοί. Δεν θα μιλάμε ξανά για -15, αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα οι «μπιανκονέρι» θα έχουν μια τέτοια αφαίρεση που θα την αφήσει εκτός τετράδας και εκτός των ομίλων του Champions League.

Η μόνη περίπτωση, εφόσον αφαιρεθούν βαθμοί, ώστε η Γιουβέντους να αγωνιστεί στο Champions League της νέας σεζόν, είναι να κατακτήσει το Europa League όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ