aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝάπολι: Τέλος εποχής, μένει ελεύθερος ο Μέρτενς

Νάπολι: Τέλος εποχής, μένει ελεύθερος ο Μέρτενς

Πρώτα ήταν ο Ινσίνιε, ακολούθησε ο Κουλιμπαλί και πλέον σειρά παίρνει ο Ντρις Μέρτενς. Η Νάπολι αρχίζει να αποχαιρετά ένα – ένα τα ονόματα που συνδέθηκαν όσο λίγοι με το κλαμπ την τελευταία δεκαετία, αφού ο Αουρέλιο Ντε Λαουρένκτις αποφάσισε να μην καταθέσει νέα πρόταση ανανέωσης στον Βέλγο και να τον αφήσει ελεύθερο.

Σε συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει το βράδυ του Σαββάτου (23/7), ο πρόεδρος της Νάπολι παραδέχεται πως… σήκωσε τα χέρια ψηλά με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει με τους Παρτενοπέι εδώ και περίπου 20 μέρες.

Όσο όμως οι προθέσεις των δυο πλευρών παρέμεναν μετέωρες η πιθανότητα ανανέωσης του Μέρτενς εξακολουθούσε να βρίσκεται στον ορίζοντα, αν και ο ίδιος είχε απορρίψει μέχρι τώρα δυο προτάσεις που του πρόσφεραν οι Ιταλοί με ετήσιες αποδοχές στα 1,4 (η πρώτη) και 2,5 (η δεύτερη) εκατομμύρια ευρώ.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο έρχονται σαν οριστικό τέλος στο… σίριαλ της υπόθεσης του Βέλγου, ο οποίος μέσα σε εννιά χρόνια κατάφερε να ανελιχθεί σε μύθο της Νάπολι σκοράροντας συνολικά 147 φορές!

Πάντως ο 35χρονος είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει στη Serie A και την επόμενη σεζόν, μιας και οι επαφές με τη Λάτσιο για την έναρξη της συνεργασίας τους φέρεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ